Toţi angajaţii Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara vor putea circula cu toate mijloacele de transport în comun din oraş, gratuit, în baza legitimaţiei de serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Primarul Nicolae Robu a solicitat Societăţii de Transport Public Timişoara să acorde gratuităţi angajaţilor de Boli Infecţioase.
 
”La solicitarea domnului Primar Nicolae Robu, începând de astăzi, toţi angajaţii din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Victor Babeş, adevăraţi eroi în lupta cu pandemia de coronavirus, vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara, în baza legitimaţiei de serviciu”, este anunţul STPT.
 
Şi o firmă de taxi din oraş a anunţat că transportă gratuit personalul Spitalului de Boli Infecţioase, în baza legitimaţiei de serviciu.
 
Până la acesta dată, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie "Dr.Victor Babeş" Timişoara au fost externate 36 persoane, după două teste negative consecutive. Dintre acestea, 14 persoane ( 2 persoane din judetul Timis) au fost externate in cursul zilei de vineri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.