Angajaţii fabricii de dulciuri Nestle au anunţat că îşi vor continua protestele la Bucureşti, după anunţul privind închiderea fabricii de la Timişoara. Ei sunt nemulţumiţi de salariile compensatorii pe care le vor primi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat de presă, de miercuri, angajaţii fabricii Nestle de la Timişoara anunţă că vor protesta la Bucureşti.

”Nestle închide fabrica din România după un an 2018 cu profit. După zece zile de proteste la Timişoara, muncitorii Nestle continuă acţiunile în Bucureşti, la sediul central al companiei. Directorii străini din România sfidează cererile angajaţilor. La închiderea fabricilor Nestle din Germania şi Franţa angajaţii au primit 50 de salarii compensatorii. În România se oferă numai 13”, se arată în comunicat. 

Protestul va avea loc vineri, 29 martie.

”Angajaţii fabricii Nestle Timişoara, reprezentaţi de Sindicat si Federaţie vor protesta vineri, 29 martie între orele 10.00-12.00 la poarta sediului central al Companiei Nestle din România, str. George Constantinescu, nr. 3A, Bucuresti, sect. 2”, mai precizeaza sursa citată.

Acţiunile sindicale au început în data de 12 martie, când toţi angajaţii au purtat banderolă la mâna în semn de protest, iar din data de 18 martie, zilnic, între orele 15.00-17.00, în faţa fabricii s-a scandat împotriva companiei.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.