Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost filmate în timp ce se răstesc la pacienţi şi îi umilesc, imaginile fiind făcute publice pe reţele de socializare. Reprezentanţii unităţii medicale spun că se delimitează clar de atitudinea celor trei infirmiere, precizând că se va întruni Comisia de disciplină şi va analiza cele semnalate, sancţiunile urmând a fi în raport cu gravitatea faptelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Precizările reprezentanţilor Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) vin după ce în mediul online au apărut imagini cu câteva angajate ale Unităţii de Primiri-Urgenţe.

În înregistrarea video apar mai multe angajate ale spitalului, care se răstesc la pacienţi şi le vorbesc urât, umilindu-i.

 

"Ne delimităm clar de atitudinea celor trei infirmiere. Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti promovează o relaţie corectă, umană cu pacienţii, nu tolerează în niciun fel agresiunea fizică sau verbală şi se străduieşte să răspundă prin metode paşnice la toate încercările de provocare din partea pacienţilor şi aparţinătorilor acestora", arată aceştia.

Reprezentanţii SUUB spun că întotdeauna au analizat cu foarte mare atenţie sesizările făcute, iar acolo unde a fost cazul au aplicat măsurile necesare şi au implementat proceduri şi instrucţiuni de lucru pentru a preveni incidente similare.

"Comisia de disciplină a SUUB se va întruni cu celeritate şi va analiza aceste aspecte, iar sancţiunile vor fi în raport cu gravitatea faptelor", arată sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.