Poliţiştii din Alba au deschis un doar penal care vizează infracţiunea de furt, după ce două corturi amplasate de PSD pe domeniul public au fost vandalizate, câte un banner lateral al fiecăruia dintre corturi fiind furat. Principalul suspect în acest caz este un bărbat care lucrează în cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia. Social-democraţii îi acuză pe liberali de vandalizarea corturilor, în contextul în care acestea erau folosite pentru strângerea de semnături din partea cetăţenilor nemulţumiţi de tarifele ridicate ale serviciilor de apă şi canalizare, iar bannerele furate de pe corturi erau inscripţionate cu mesajul ”PNL te arde la buzunar cu preţul la apă şi canalizare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anunţul privind vandalizarea a două corturi care aparţin PSD Alba a fost făcut luni, pe reţelele de socializare de către social-democraţi. Aceştia folosesc corturile pentru a strânge semnături din partea cetăţenilor nemulţumiţi de tarifele ridicate pentru serviciile de apă şi canalizare.
„La 10.000 de semnături strânse pentru scăderea tarifelor la apă potabilă şi canalizare, PNL Alba nu mai rezistă presiunii venite din partea cetăţenilor şi reacţionează necontrolat, vandalizând corturile instalate PSD la Alba Iulia. O parte laterală a celor două corturi ale PSD, amplasate în Centru şi Cetate, pe care  era inscripţionat mesajul «PNL te arde la buzunar cu preţul la apă şi canalizare», a fost desfăcută şi furată. Ceea ce, probabil, nu ştiu cei care au săvârşit respectiva faptă este că zonele în care sunt instalate corturile PSD sunt supravegheate audio-video. PSD Alba a depus plângere, iar poliţia cercetează cazul. PSD Alba este dispus să îşi retragă plângerea dacă PNL Alba ascultă vocea cetăţenilor şi reduce tarifele la apă potabilă şi canalizare”, a transmis PSD Alba Iulia.
Surse din cadrul Poliţiei Alba au declarat marţi, pentru News.ro , că un bărbat în vârstă de 47 de ani este principalul suspect pentru furt, el fiind cercetat pentru sustragerea bannerelor. 
 
Bannerele care lipsesc conţineau, pe lângă mesajul „PNL te arde la buzunar cu preţul la apă şi canalizare” şi fotografiile unor lideri ai PNL Alba cu funcţii de conducere în administraţia locală. 
Jurnaliştii de la Ziarul Unirea notează că suspectul de furt este un angajat al Poliţiei Locale Alba Iulia. 
Contactat telefonic, purtătorul cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Flaviu Buta, a declarat pentru News.ro că oficialii municipalităţii nu au fost informaţi cu privire la un astfel de incident.
„Până în acest moment, instituţia noastră nu a fost informată despre situaţia la care faceţi referire. Dacă, într-adevăr, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba cercetează cazul unui furt în care este implicat un angajat al instituţiei, vom acţiona conform regulamentului de organizare şi funcţionare cat şi a celui de ordine interioară”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.