Un angajat al RATB este cercetat disciplinar, după ce nu a oprit plugul pe care îl conducea şi cu care deszăpezea liniile de tramvai în dreptul staţiei în care se aflau mai multe persoane. La trecerea plugului, oamenii nu au avut unde să se adăpostească şi au fost loviţi de zăpada şi gheaţa adunate în lamele plugului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Una dintre persoanele aflate în staţie a filmat întreaga scenă şi a postat-o pe Facebook. În filmare se vede cum plugul din faţa tramvaiului se apropie rapid de staţia RATB, însă nu dă niciun semn că ar încetini, deşi avea obligaţia de a opri. La trecerea plugului prin dreptul staţiei, oamenii nu au avut unde să se adăpostească şi au fost loviţi de valul de zăpadă şi gheaţă adunate în lamele plugului.

RATB a anunţat ulterior că angajatul care conducea plugul va fi cercetat disciplinar.

„Având în vedere înregistrarea video aparută în spaţiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acţiona pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident”, a transmis RATB.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.