Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat, vineri, la Buzău, că toate şcolile postliceale sanitare din ţară vor face obiectul unor ample verificări. Inspecţiile vin după ce ministerul de resort ar fi fost sesizat de autorităţile din Suedia despre descoperirea unei diplome care nu ar fi fost adevărată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Educaţiei a anunţat că, în unele judeţe, controalele la şcolile postliceale sanitare au început deja, în altele încă nu, din cauza personalului insuficient, însă nicio unitate de acest gen nu va scăpa neverificată.

"Vor fi controale în toată ţara. Au început în mai puţine judeţe că atâta personal avem. A apărut o diplomă care nu ar fi fost adevărată, o situaţie în Suedia. Ne-au contactat şi pe noi la minister şi de aceea verificăm toate şcolile sanitare postliceale. Am vrea nicăieri să nu găsim lucrurile care să fie în derapaj. Toate şcolile postliceale sanitare vor fi verificate. Nu scapă nimeni... în sensul pozitiv al lucrurilor. Dacă sunt lucruri de îndreptat trebuie să fie îndreptate. Să nu credeţi că o şcoală e ţintă, ci că prin procesul de control trec toate şcolile postliceale sanitare", a spus ministrul.

La Buzău, verificările la şcolile postliceale sanitare au început din cursul acestei săptămâni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.