Vicepreşedintele Comitetului national pentru coordonarea vaccinării, Andrei Baciu, anunţă că, în primele 8 ore de la deschiderea centrului drive-through din Bucureşti, s-au vaccinat 5-9 persoane, cee ace înseamnă maim ult de o persoană pe minut. ”Chiar este un succes şi le mulţumesc tuturor pentru implicare”, a transmis Baciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”509 persoane în primele 8 ore de la deschidere. Adică o persoană pe minut! Acestea sunt cele mai recente cifre de la deschiderea primului centru drive-throught din Capitală. Chiar este un succes şi le mulţumesc tuturor pentru implicare! A fost alături de noi preşedintele Klaus Iohannis care a transmis un mesaj foarte clar pentru toţi românii: oricine se poate vaccina, fără birocraţie şi fără documente justificative”, ascris, joi, pe Facebook, Andrei Baciu.

Potrivit acestuia, cu cât vor fi mai multe persoane vaccinate, cu atât vom fi mai aproape de normalitate.

Acesta reaminteşte că în centrele drive-through nu este nevoie de programare şi este folosit serul Pfizer/BioNTech, deci pot fi vaccinate toate persoanele peste 16 ani.

”Fii solidar şi alătură-te campaniei de revenire la normalitate! Fii parte din echipa care luptă pentru combaterea pandemiei”, a mai transmis Baciu.

Primul centru de vaccinare drive-throught din Capitală s-a deschis, joi dimineaţă, în PIaţa Constituţiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.