Toţi angajaţii Primăriei Deva, care au avut contact direct cu primarul Florin Oancea sau cu administratorul public Adrian Nicolae David, confirmaţi cu coronavirus în cursul zilei de sâmbătă, s-au izolat voluntar la domiciliu şi aşteaptă testarea epidemiologică. Toţi ceilalţi care au avut contact direct cu cei doi, sunt rugaţi să anunţe autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O anchetă epidemiologică are loc la Primăria Deva, după ce primarul şi administratorul public au fost infectaţi cu coronavirus, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva.

”Anchetă epidemiologică în desfăşurare printre angajaţii Primăriei Deva. În urma rezultatului pozitiv la testarea pentru infectarea cu coronavirus pentru Nicolae-Florin Oancea, primarul municipiului Deva şi Adrian Nicolae David, administrator public al municipiului Deva, toţi angajaţii Primăriei Deva care au avut contact direct cu Nicolae-Florin Oancea sau Adrian Nicolae David după ziua de luni, 9 martie, s-au izolat voluntar la domiciliu, au anunţat DSP Hunedoara despre izolarea lor şi aşteaptă testarea epidemiologică la domiciliu”, se arată în comunicat. 

De asemenea, toţi cei care au intrat în contact cu cei doi, după data de 9 martie, sunt rugaţi să anunţe acest lucru.

”Toţi cei care au intrat în contact direct cu persoanele menţionate, după data de 9 martie, sunt rugaţi să acceseze următoarele numere de telefon, pe care le regăsiţi în comunicatul de mai jos, al Prefecturii Judeţului Hunedoara: 0768 193 630 şi 0768 193 629 sunt alte două numere de telefon la care hunedorenii pot apela Direcţia de Sănătate Publică pentru obţinerea sau transmiterea de informaţii legate de coronavirus. Menţionăm că, în acelaşi scop, rămân valabile şi pot fi accesate şi celelalte două numere de telefon ale DSP Hunedoara: 0254.225.242 şi 0768.193.639”, se mai arată în comunicat.

În judeţul Hunedoara 461 de persoane sunt în izolare, 31 în carantină şi 19 confirmate cu infecţie, internate în spital.

Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florina Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae şi deputatul Lucian Heius, au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.