Poliţiştii au demarat o anchetă, după ce o femeie în vârstă de 56 de ani a murit în urma căderii de la etajul doi al unui bloc din municipiul Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi duminică, cu privire la faptul că, în dreptul unui bloc din cartierul Valea Roşie, din Craiova, a fost găsită o femeie decedată.

„Poliţiştii care s-au deplasat la fata locului au stabilit identitatea persoanei in cauza, fiind vorba despre o femeie de 56 de ani, din Craiova. De asemenea, din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că aceasta ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc din zona respectivă”, a transmis IPJ Dolj.

La faţa locului au fost prezente şi echipaje medicale, care din păcate nu au mai putut face nimic pentru salvarea femeii.

Femeia respectivă locuia la nişte rude în blocul respectiv.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac acum cercetări pentru a se lămuri cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, fiind intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.