Poliţiştii din Timişoara au demarat o anchetă după ce pe internet au apărut imagini cu două eleve de la un liceu din Timişoara care se bat într-un parc din oraş, sub privirile colegilor. Una dintre fete o loveşte cu pumnii şi cu picioarele de mai multe ori pe cealaltă, iar aceasta se prăbuşeste la pământ de câteva ori, dezechilibrându-se.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


Imaginile înfăţişează o bătaie între două tinere în Parcul Botanic din Timişoara, iar zeci de colegi privesc de pe margine încăierarea şi le încurajează.

Una dintre fete o loveşte cu pumnii şi cu picioarele de mai multe ori pe cealaltă, iar aceasta se prăbuşeste la pământ de câteva ori, dezechilibrându-se.

Imaginile au fost vizionate de poliţişti care au aqnunţat că se autosesizează şi vor face cercetări pentru a stabili cu precizie când anume s-au întâmplat faptele şi de la ce şcoală sunt cele două fete şi tinerii care le însoţesc.

Totodată, Inspectoratul Şcolar Judeţean a început propriile verificări cu privire la imaginile apărute pe internet.

„Este vorba de o fată de clasa a X-a, de la profesională, de la Colegiu Tehnic E. Ungureanu, care a venit de la sat cu microbuzul, pentru că face naveta şi după ce s-au dau jos din microbuz s-au bătut. Totul s-a întâmplat înaintea orelor de curs. Cealaltă fată este de la Colegiul Tehnic I.C. Bratianu. Au venit părinţii acesteia şi au spus că vor depune şi plângere penală”, a declarat  Mihaela Petrov, inspector adjunct al ISJ Timiş.

Elevii care au asistat la scenele violente din Parcul Botanic şi nu au intervenit pentru a opri bătaia provin de la mai multe şcoli din Timişoara şi fac naveta din localităţi învecinate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.