Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova anunţă că a deschis o anchetă după ce instituţia a primit o reclamaţie scrisă de la un reporter, sesizare însoţită de imagini în care se vede cum un bărbat loveşte peste faţă o femeie. Primele concluzii ale anchetei arată că imaginile au fost filmate într-un centru al DGASPC Prahova, în care sunt internate persoane cu dizabilităţi psihice, iar femeia lovită este pacientă, agresorul fiind, de asemenea, internat în centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma sesizării scrise a unui reporter TV prin care a pus la dispoziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova imagini care ilustrează un bărbat în timp ce loveşte cu palma peste faţă o femeie, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul inspectoratului este abilitat să comunice următoarele: În baza informaţiilor deţinute, dar şi în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că imaginile sunt din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică din comuna Floreşti. Totodată, în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că atât bărbatul de 40 de ani, dar şi femeia de 50 de ani sunt beneficiari ai centrului în cauză”, informează, miercuri seară, Inspectoratul de Poliţie Prahova.
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Floreşti fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru lovire sau alte violenţe.
 
Oficialii instituţiei precizează că ”poliţiştii efectuează verificări complexe” în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.