Poliţiştii au amendat, joi, firmele de deszăpezire angajate de Consiliul Judeţean Timiş să cureţe şoselele, după ce în judeţ au avut loc mai multe accidente rutiere, soldate cu persoane rănite şi un deces.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au fost sancţionate firma Tredeco Holding, care ar fi trebuit să asigure îndepărtarea gheţii de pe DJ 592, Timişoara – Buziaş – Lugoj, cu 7.025 lei, şi firma Axo Util, care nu a curăţat drumul DJ 680, Lugoj – Tapia, cu 3.045 lei.

Pe drumul Timişoara – Buziaş – Lugoj s-au produs trei accidente, unul la Chevereşu Mare, unde un şofer s-a răsturnat cu maşina, şi alte două între Buziaş şi Lugoj, unde o camionetă s-a răsturnat, iar un om a murit şi alţi trei au fost răniţi.

La nici 200 de metri depărtare, două maşini s-au izbit, după ce un şofer a pătruns pe contrasens, iar în urma impactului doi oameni au fost răniţi.

Lângă Lugoj, un microbuz a fost implicat într-un alt accident, iar trei călători au fost răniţi.

Alte doua accidente s-au produs la Birda şi Hitiaş, soldate cu pagube materiale.

De vină au fost viteza şi neatenţia în condiţiile în care şoselele erau acoperite cu polei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.