O alunecare de teren a afectat o spălătorie auto din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş- Severin, unde o porţiune de 20-30 de metri s-a surpat, în urma fenomenelor meteorologice periculoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, o alunecare de teren a avut loc pe Aleea Zadei din municipiul Reşiţa.

A intervenit Detasamentul de Pompieri Resita, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa.

În urma alunecării de teren a fost afectată o spălătorie auto. Potrivit pompierilor, s-a surpat teren pe o lungime de aproximativ 20-30 metri.

Aproximativ 40 de gospodării au fost inundate în localitatea Slatina Timiş, iar trei persoane au fost evacuate după ce o viitură a ajuns într-o gospodărie din Borlova, judeţul fiind sub cod roşu de inundaţii.

Opt localităţi au rămas fără energie electrică, însă angajaţii Enel au reparat avariile în aproximativ o oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.