Alis Grasu, Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov (SABIf), afirmă că de Revelion s-a înregistrat o creştere cu 2% a numărului total de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, faţă de anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E o uşoară creştere, vorbim de o creştere cu 2% a numărului total de solicitări, faţă de noaptea de Revelion a anului 2022-2023”, a spus Alis Grasu, la Digi24. 

Coordonatoarea Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov afirmă că în fiecare zil, în fiecare oră, la Serviciul de Ambulanţă se solicită ambulanţa pentru întreaga paletă de solicitări, de la viroze, sezoniere, grupă, COVID, la afecţiuni respiratorii de toate tipurile, afecţiuni cardio-vasculare, până la infarctul miocardic şi accidentul rutier. 

Despre abuzul de alimente şi alcool, în noaptea de Revelion, Alis Grasu a spus că ”au existat şi solicitări pentru probleme digestive şi persoane care au abuzat de alcool, nu foarte multe, dacă ne raportăm la populaţia din Bucureşti-Ilfov”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.