Autorităţile din Ploieşti sunt în alertă, marţi seară, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în Spitalul Judeţean, cea mai mare unitate de profil din Prahova, dar şi într-un supermarket ar fi fost amplasate dispozitive explozive. Agajaţii şi clienţii magaznului au fost evacuaţi, însă la spital nu se face evacuare, ci se verifică dacă există un astfel de dispozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, un bărbat a sunat la 112, marţi seară, şi a anunţat că la Spitalul Judeţean din Ploieşti şi într-un supermarket din zona de nord a oraşului au fost amplasate bombe.

Angajaţii şi clienţii magazinului au fost evacuaţi, fiind vorba de aproximatv 150 de persoane. În schimb, la spital se fac verificări fără a se fi procedat la evacuarea bolnavilor.

Spitalul Judeţean din Ploieşti, cea mai mare unitate sanitară din Prahova, adăposteşte sute de bolnavi în mai multe secţii, unii dintre aceştia nedeplasabili.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a anunţat că autospeciala folosită la intervenţii în caz de accidente cu victime multiple şi calamităţi se deplasează la Spitalul Judeţean, în timp ce grupa pirotehnică din cadrul ISU Prahova a fost mobilizată la supermarketul indicat în apelul la 112.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.