Serviciile pentru evidenţa populaţiei au eliberat, sâmbătă şi duminică, peste 150.00 de acte de identitate pentru persoanele care doresc să voteze. În 11 situaţii, documentele au fost realizate cu deplasarea cu camera mobilă, la domiciliul persoanelor netransportabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a anunţat că, pentru eliberarea în regim de urgenţă a cărţilor de identitate pentru toţi cetăţenii care doresc să se prezinte vot, dar nu deţin documente valabile, serviciile judeţene de evidenţă a persoanelor au avut program cu publicul sâmbătă şi vor avea şi duminică până la ora 21.00.

”Până la această oră, în cele două zile, s-au eliberat peste 15.000 acte de identitate, dintre care 11 cărţi de identitate au fost realizate prin deplasarea cu camera mobilă, la domiciliul persoanelor netransportabile”, a transmis Dajbog.

De asemenea, aceasta a anunţat că referitor la persoanele aflate în centrele de reţinere şi arest preventiv ale Poliţiei Române, care au depus cerere pentru a vota prin intermediul urnei speciale, până la ora 15.00 au votat 604.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.