În judeţul Mehedinţi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului a primit 28 de sesizări, duminică, iar în urma verificărilor au fost întocmite două dosare penale pentru lovire şi alte violenţe şi unul pentru fraudă la vot. De asemenea, a fost aplicată o amendă pentru continuarea campaniei electorale în ziua alegerilor locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până în acest moment la nivelul IPJ Mehedinţi au fost primite 28 sesizari . În urma verificărilor efectuate au fost întocmite doua dosare penale unul pentru lovire şi alte violenţe şi unul pentru fraudă la vot şi a fost aplicata o sancţiune contravenţionala pentru continuarea campaniei electorale”, transmite IPJ Mehedinţi.

Totodată, 5 dintre sesizările depuse nu se confirmă, alte 10 nu au întrunit elementele constitutive ale vreunei infracţiunii sau contravenţii iar restul se află în verificări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.