Într-o secţie de votare dintr-o localitate din Arad au fost depistate două buletine de vot care aparţineau altei localităţi. Acestea nu au fost înmânate alegătorilor şi au fost retrase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu privire la situaţia apărută într-o secţie de votare din circumscripţia Birchiş, Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 2 Arad informează că în urma verificărilor efectuate s-a constatat că au fost identificate de către membrii secţiei de votare două buletine de vot din circumscripţia Bârsa. Cele două buletine de vot au fost anulate fără a fi înmânate cetăţenilor cu drept de vot. Buletinele de vot au fost tipărite de Regia Autonomă Monitorul Oficial, toate pachetele cu buletine de vot fiind sigilate de către furnizor”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Arad.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, la ora 15:00, prezenţa la vot în Judeţul Arad era de 25,48 %.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.