La orele prânzului, duminică, prezenţa la urne, în localitatea natală a Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, satul Dobreşti din judeţul Timiş, a fost una mare, având în vedere că 12 peroane din cele 40 înscrise pe listele permanente au votat, iar alţi 46 şi-au exprimat opţiunea electorală pe liste suplimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În satul Dobreşti din judeţul Timiş, la ora 12.00, prezenţa la urne era de 140%. Pe listele permanente sunt înscrise 40 de persoane cu drept de vot, dintre care 12 şi-au exprimat opţiunea electorală. Alte 46 de persoane au votat pe listele suplimentare, având viză de flotant.

La fiecare scrutin electoral, în satul Dobreşti se depăşeşte cu mult 100% prezenţa, întrucât duminică mulţi enoriaşi participă la slujba de la mănăstirea din localitate, ctitorită de PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române şi decid să voteze acolo.

În judeţul Timiş, la orele prânzului, de înregistra aproximativ 15% prezenţa la vot în alegerile locale 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.