Preşedintele Klaus Iohannis a fost, sâmbătă, din nou la schi în judeţul Alba, în Munţii Şureanu, fiind fotografiat în timp ce stătea la rând să urce pe pârtie. Şi în 6 ianuarie, Iohannis a fost la schi în aceeaşi locaţie, pe domeniul schiabil din România aflat la cea mai mare altitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a ales din nou, sâmbătă, să se relaxeze la schi în Munţii Şureanu, judeţul Alba.

Şeful statului a fost fotografiat în timp ce stătea la rând să urce pe pârtie, exact ca în 6 ianuarie când schiat în acelaşi loc.

Preşedintele Klaus Iohannis a devenit o prezenţă obişnuită pe pârtiile de schi din Munţii Şureanu, anul trecut fiind de câteva ori în zonă.

Prezenţa şefului statului a fost marcată de fiecare dată de turiştrii care au reuşit să se fotografieze cu el, aceştia postând fotografiile pe reţelele de socializare.

Domeniul Schiabil Şureanu are nouă pârtii de schi şi se află la o altitudine de peste 2.000 de metri, în Munţii Şureanu, fiind domeniul schiabil din România aflat la cea mai mare altitudine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.