Un locuitor al municipiului Alba Iulia, nemulţumit că firma de salubritate nu a ridicat deşeurile de două săptămâni, a mers, miercuri, la sediul companiei şi a lăsat în uşă sacii cu deşeuri din plastic. ”Ca să nu le stric sărbătorile, pentru ei începute de vreo două săptămâni, le-am dus eu, la birou, sacii”, şi-a explicat bărbatul gestul. El îi îndeamnă şi pe ceilalţi locuitori ai oraşului să fie ”mai buni” şi să procedeze la fel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un localnic din Alba Iulia a lăsat, miercuri, în uşa sediului companiei RER Vest, care are contract pentru gestionarea deşeurilor din municipiu, trei saci cu resturi din plastic. 
 
”Am făcut-o şi pe asta. Daca tot este zi de sărbătoare, m-am gândit să-i ajut pe cei de la Rer Vest, sau cum dreaq le-o zice. Aşadar, fiind ocupaţi cu sărbătorile de iarnă, nici acum două săptămâni, nici ieri (marţi – n.r.), n-au catadicsit să ridice «plasticul». După ce am sunat, mi-am cerut umil scuze că n-am colectat în sacii transparenţi, pe care nu i-am mai primit de peste un an... cin' dreaq a pomenit să cumperi saci negri, d'ăşta nu i-au ridicat... Şi ca să nu le stric sărbătorile, pentru ei începute de vreo două săptămâni, le-am dus eu, la birou, sacii”, a scris bărbatul pe Facebook.
 
El i-a îndemnat şi pe ceilalţi locuitori ai oraşului aflaţi în aceeaşi situaţie să procedeze la fel.
 
”Albaiuliene, de Crăciun fii mai bun! Ajută-i, dacă aşa păţeşti şi tu, fă un efort... Bine că factura nu întârzie niciodată, dar aia are o scuză, se generează şi se transmite automat...”, a mai scris bărbatul.
 
Nu este prima dată când locuitorii din Alba Iulia duc gunoiul neridicat la firma RER Vest. În luna ianuarie a acestui an, locuitorii de pe strada Sălciua din municipiul Alba Iulia s-au mobilizat, au strâns gunoiul neridicat de două săpătămâni şi l-au dus cu un autoturism la sediul societăţii care are contract pentru salubrizare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.