Un termoşemineu a explodat, sâmbătă seară, într-o cabană din localitatea Vălişoara din judeţul Alba. În momentul deflagraţiei, nimeni nu se afla în imobil, însă două persoane, adolescenţi aflaţi în curtea cabanei, au fost rănite de cioburile produse de suflu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Explozia s-a produs într-o cabană în care erau cazate opt persoane, în localitatea Vălişoara din judeţul Alba. La cabană se aflau opt persoane - între care şase adulţi şi doi adolescenţi de 17 ani – care se aflau în afara clădirii în momentul deflagraţiei. 
 
Cei doi tineri au fost răniţi în zona capului de cioburile de la ferestrele care s-au spart în urma exploziei. Primele date arată că rănile lor nu sunt grave. 
 
În urma primelor verificări, pompierii au stabilit că deflagraţia s-a produs cel mai probabil ca urmare a supraîncărcării şemineului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.