Acoperişul unei case din localitatea Hărmăneşti, judeţul Alba, a fost parţial distrus după ce un copac bătrân a cedat din rădăcină şi a căzut peste casă. În urma evenimentului nu au existat victime. În localitatea Bistra s-au produs inundaţii n urma ploilor torenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază. Pompierii de la Secţia Câmpeni şi voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Baia de Arieş au intervenit în localitatea Hărmăneşti pentru degajarea unui arbore căzut pe o locuinţă. În urma evenimentului nimeni nu a fost rănit, însă acoperişul este parţial distrus. 
Tot sâmbătă, localitatea Bistra din judeţul Alba a fost afectată de inundaţii. În urma ploilor abundente, zece subsoluri şi anexe gospodăreşti au fost inundate, la faţa locului intervenind pompierii profesionişti şi voluntari pentru evacuarea apei. 
„La momentul de fata situaţia hidrologica din zona s-a stabilizat”; transmite, sâmbătă după amiază, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.
Judeţul Alba s-a aflat, sâmbătă, sub avertizare cod roşu emisă de hidrologi, aceştia anunţând posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de pericol pe râul din bazinul hidrografic Arieş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.