Cel de-al patrulea caz de infecţie cu coronavirus din judeţul Mureş, cel anunţat marţi, este un bărbat de 28 de ani, care lucrase în Italia, de unde s-a întors cu maşina. Tânărul se afla în carantină şi în prezent este asimptomatic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Mureş, este vorba de un bărbat de 28 de ani, aflat în spaţiile de carantină, care în perioada ianuarie-martie 2020 a lucrat în Italia. El a revenit în România în 10 martie, într-un autoturism împreună cu alte trei persoane, şi ele carantinate.

"În prezent este asimptomatic şi a fost transferat la Secţia de Boli Infecţioase din Târgu Mureş. De asemenea, a fost demarată ancheta epidemiologică de către DSP Mureş", au transmis reprezentanţii Prefecturii. 

Acesta este al patrulea caz de infecţie cu Covid-19 înregistrat în judeţul Mureş. La nivel naţional, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 184.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.