Poliţia Capitalei a anunţat că o agresiune în trafic a avut loc pe o stradă din sectorul 6 între un biciclist livrator şi un şofer, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenţia cu privire la modul de deplasare în trafic. Cei doi au fost duşi la secţia de poliţie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Poliţie a fost sesizată prin apel 112  cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 6, are loc o agresiune în trafic. Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator şi un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenţia cu privire la modul de deplasare în trafic”, arată Poliţia Capitalei.
 
Conform sursei citate, biciclistul s-ar fi urcat pe capota maşinii, agăţându-se şi fiind transportat pe o distanţă mare, până în apropierea Secţiei 20 de Poliţie.
 
La acest moment cei doi se află la sediul Secţiei 20 Poliţie, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.