Traficul este aglomerat, vineri după-amiază, pe DN 1, în localităţile Comarnic şi Buşteni, unde se circulă bară la bară din cauza numărului mare de maşini care merg spre staţiunile montane. Aglomeraţie este şi pe sensul de coborâre, între Predeal şi Buşteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către staţiunile montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, în localităţile Comarnic şi Buşteni, unde sunt formate coloane de autoturisme care circulă bară la bară.

Totodată, traficul este intens şi pe sensul de coborâre Braşov - Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Şoferii sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită, fără a face manevre riscante şi să folosească ruta alternativă de pe DN 1A: Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.