Drumul naţional 1 începe să se aglomereze, luni după amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, cei mai mulţi dintre turiştii care au petrecut Crăciunul la munte, în staţiunile din Braşov şi de pe Valea Prahovei, îndreptându-se către Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Coloane de maşini au început să se formeze, pe mai multe tronsoane ale drumului naţional 1, la graniţa dintre judeţele Braşov şi Prahova, în zona staţiunii Predeal, dar şi în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. 
 
Drumul este aglomerat pe sensul de coborâre dinspre munte, în condiţiile în care pentru mulţi dintre turiştii care au petrecut Crăciunul pe Valea Prahovei sau în Braşov luni este ultima zi a vacanţei.
 
Mii de turişti au petrecut şi anul acesta sărbătorile de iarnă în staţiunile din Braşov şi de pe Valea Prahovei. La munte, la altitudini mari, vântul a bătut cu putere, unele instalaţii de transport pe cablu fiind nefuncţionale în ziua de Crăciun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.