Şoferii de autoturisme care ies, sâmbătă după amiază, din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, către Ungaria, aşteaptă două ore pentru realizarea formalităţilor vamale. La intrarea în ţară este aglomeraţie în punctele de trecere a frontierei de la Nădlac 2 şi Vama Veche, la graniţa cu Bulgaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform portalului Poliţiei de Frontieră, sâmbătă la orele prânzului şoferii care ies cu autoturismele din ţară către Ungaria pe la Nădlac 2 aşteaptă în medie, 120 de minute. În acest punct de trecere a frontierei sunt deschise şase artere rutiere la ieşire din ţară, iar coloana de maşini formată se întinde pe un kilometru. 
Şi pe sensul de intrare în ţară punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, amenajat pe autostradă, este aglomerat. Pentru şoferii care intră în România cu autoturismul sunt deschise patru artere rutiere, iar timpul de aşteptare este de o oră. 
Mai puţin aglomerat este punctul de trecere a frontierei Nădlac 1. 
Tot la intrarea în ţară, coloane de maşini s-au format şi la punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche, dinspre Bulgaria către România, unde timpul mediu de aşteptare este de 60 de minute şi este deschisă o arteră rutieră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.