Punctele de trecere a frontierei de la Nădlac, pe graniţa de vest a României, sunt aglomerate, sâmbătă după amiază, la ieşirea din ţară, şoferii de autoturisme aşteptând pentru a trece în Ungaria 80 de minte în punctul de trecere Nădlac şi 110 minute la Nădlac II.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferii care ies cu autoturismele, sâmbătă după amiază, din România către Ungaria, pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, aşteaptă 110 minute pentru formalităţile vamale.
Conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, în acest punct de trecere sunt deschise pentru ieşirea din ţară cinci artere rutiere.ââ Aglomeraţie este, la ieşirea din ţară, şi la Nădlac l, unde autoturismele aşteaptă 80 de minute la ieşirea din ţară. Pentru autoturisme sunt deschise, la Nădlac, două artere rutiere la ieşirea din ţară.
În ceea ce priveşte traficul pentru camioane în punctele de trecere a frontierei, cea mai aglomerată rămâne vama Siret, unde camioanele care trec spre Ucraina au ca timp de aşteptare, sâmbătă, 350 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.