Valorile de trafic sunr ridicate, sâmbătă, pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea - Sibiu şi s-au format coloane de autovehicule, pe ambele sensuri de mers, între localităţile Tălmaciu şi Lazaret, judeţul Sibiu, informează Centrul Infotrafic din IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa citată mai spune că nu sunt produse evenimente rutiere pe acest tronson de drum, însă valorile de trafic sunt crescute în urma unui accident rutier produs în prima parte a zilei pe DN7, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea.

Din acest motiv, s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri şi la coborârea de pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către localitatea Boiţa, mai arată sursa menţionată.

Trei persoane au fost rănite, fiind duse la spital, în urma unui accident produs sâmbătă pe drumul naţional 7, în localitatea Câineni din judeţul Vâlcea, unde şoferul unui autovehicul de teren a intrat pe contrasens, maşina sa ciocnindu-se de un autoturism. În spatele autoturismului circula un autocar în care se aflau 35 de pasageri şi al cărui şofer a reuşit să evite coliziunea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.