Mai multe puncte de trecere a frontierei pe graniţa cu Ungaria sunt aglomerate, sâmbătă, la orele prânzului, timpul mediu de aşteptare pentru autoturismele care ies din ţară fiind de 90 de minute la Nădlac II, Borş şi Urziceni. La intrarea în ţară, sunt coloane de maşini la Petea şi Nădlac II.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, sâmbătă, punctul de trecere a frontierei Nădlac II este aglomerat atât pe sensul se ieşire, unde autoturismele aşteaptă, în medie, 90 de minute pentru formalităţile vamale, cât li la intrarea în ţară, unde timpul mediu de aşteptare este, de asemenea de 90 de minute. Conform sursei citate, la Nădlac II sunt deschise câte şapte artere rutiere pe fiecare sens de mers.
La ieşirea din ţară, s-au format coloane de maşini şi în punctele de trecere a frontierei de la Borş şi Urziceni, unde autoturismele aşteaptă, în medie, 90 de minute, dar şi la Petea, unde timpul de aşteptare pentru autoturisme este de o oră. Pe sensul de intrare dinspre Ungaria autoturismele aşteaptă, la Petea, o oră pentru formalităţile vamale. 
Pe graniţa cu Bulgaria, şoferii care ies cu autoturismul din România, dar şi cei care intră din Bulgaria în ţară aşteaptă, în medie, cel puţin jumătate de oră la Giurgiu, Calafat, Ostrov, Vama Veche şi Negru Vodă, cel mai aglomerat dintre punctele de trecere a frontierei de sud fiind, sâmbătă, cel de la Negru Vodă, unde timpul mediu de aşteptare este de 50 de minute atât la intrare, cât la ieşire din România.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.