Administratorul public, în funcţie, al municipiului Deva, Adrian David, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, aceasta după ce în luna martie a fost tratat de aceeaşi boală la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liberalul Adrian David, care a candidat la alegerile locale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, iar în urma eşecului a demisionat din funcţia de prim-vicepresedinte al PNL Hunedoara, a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, pentru a doua oară în aproximativ şase luni.
 
"Aşa cum mulţi dintre voi ştiţi, am fost din nou testat pozitiv la SARS-CoV2. În primul rând, vreau să vă mulţumesc pentru mulţimea de mesaje şi telefoane pe care le-am primit şi care mi-au făcut ziua mai bună. Mă simt bine, prezint simptome uşoare, specifice unei viroze. Analizele şi testele, efectuate ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, arată că nu sunt leziuni pulmonare, prognoza medicilor este una optimistă şi îmi e permis să mă tratez la domiciliu. Deşi am fost foarte strict în a respecta distanţarea şi nu am niciun coleg pe lista de contacţi direcţi, m-am infectat din nou. Reinfectarea mea ne arată că nu trebuie să lăsăm garda jos niciodată, virusul este extrem de abil in a îşi găsi gazde noi sau vechi şi trebuie respectate cu mare fermitate regulile. Nimeni nu este in afara pericolului! Vă doresc tuturor să fiţi sănătoşi şi să ne vedem cu bine! Doamne ajută!”, a scris David pe Facebook.
 
În martie 2020, la debutul pandemiei de coronavirus, Adrian David şi alţi doi colegi liberali, respectiv deputatul Lucian Heiuş şi primarul Devei Florin Oancea, au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Niciunul dintre ei nu prezenta semnele bolii. Au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, iar după ce testele la SARS-Cov-2 au ieşit negative, au fost externaţi. 
 
Adrian David ocupă, în prezent, funcţia de administrator public al municipiului Deva.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.