Un număr de 11 actori ai Teatrului Naţional din Timişoara au protestat, duminică după-amiaza, pe treptele instituţiei, înaintea spectacolului ”Hamlet”, ei fiind astfel solidari cu magistraţii care au cerut abrogarea OUG 7/2019 care modifică legile justiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei 11 actori ai Teatrului Naţional Timişoara s-au aliniat, duminică după-amiază, pe treptele teatrului şi au purtat pancarte pe care au scris mesaje precum: "Justiţie nu corupţie", "Justiţie liberă", "Împreună pentru justiţie", "Ce înseamnă OUG?".

Actorii s-au alăturat astfel protestelor magistraţilor din întreaga ţară, dar şi actorilor din Cluj şi Bucureşti care au protestat şi ei în diverse forme.

Magistraţii cer abrogarea OUG 7/2019, iar în întreaga ţară procurorii au întrerupt activitatea timp de mai multe zile, în semn de protest.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.