Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti a suspendat activitatea ştrandului Moghioroş, unde mai multe persoane, între care şi copii, s-au intoxicat cu clor, anunţă Ministerul Sănătăţii (MS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a informat Ministerul Sănătăţii că a suspendat activitatea ştrandului Moghioroş până la remedierea deficienţelor constatate. În urma sesizării Poliţiei sector 6 cu privire la intoxicaţia cu clor a mai multor persoane, printre care şi copii, inspectorii sanitari au efectuat în această după-amiază un control la unitatea de agrement şi au prelevat mai multe probe de apă din bazinele existente", se arată într-un comunicat de presă transmis, luni seară, de MS.

Conform sursei citate, până la determinarea rezultatului final şi remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activităţiii acestei unităţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.