Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi este suspendată joi din cauza unor suspiciuni de infectare cu noul coronavirus. Prefectul judeţului face apel la responsabilitatea cetăţenilor, recomandându-le să lase deoparte ”teoriile conspiraţiilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj pe Facebook, prefectul de Galaţi, Gabriel Avrămescu, anunţă că toate activităţile programate în cursul zilei de joi  vor fi reprogramate la o dată ulterioară.

Astfel, joi, nu se va lucra cu publicul, nu au loc examene, nici la sală, nici la traseu, în Galaţi şi Tecuci.

Activitatea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Galaţi este suspendată temporar, ca măsură preventivă, întrucât există suspiciuni de infectare cu noul coronavirus.

Într-un alt mesaj pe Facebook, prefectul de Galaţi face apel la populaţie să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, să lase deoparte ”teoriile conspiraţiilor”, pentru că ”luarea în derâdere ” a situaţiei în care ne aflăm nu salvează vieţi.

”Fac un apel la maturitatea şi responsabilitatea tuturor cetăţenilor Judeţului Galaţi! Covid-19 nu este o glumă, iar luarea în derâdere a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu ne salvează viaţa!(.) Haideţi să lăsăm teoriile conspiraţiilor deoparte şi să vedem că realitatea este dură şi fără respectarea măsurilor de igienă şi siguranţă va fi aproape imposibil să facem faţă acestui inamic invizibil! Noi suntem la datorie şi facem tot ce este omeneşte posibil, dar avem nevoie de ajutorul tuturor cetăţenilor.”, a transmis Avrămescu.

Conform raportării de miercuri, judeţul Galaţi a ajuns la un total de 1.365 de cazuri de coronavirus de la debutul pandemiei, dintre care 871 s-au vindecat iar 107 bolnavi au decedat. Cel mai mare focar din acest judeţ se înregistrează acum la Spitalul Judeţean, acolo unde miercuri erau 95 de cadre medicale infectate si aproape 30 de pacienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.