Activitatea Primăriei din comuna Târgşoru Vechi din judeţul Prahova a fost suspendată, iar activităţile cu publicul se derulează doar online, după apariţia unor cazuri în rândul angajaţilor instituţiei. Autorităţile din judeţ au anunţat, vineri că zece dintre funcţionarii primăriei sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Direcţia de Sănătate Publică Prahova a identificat un focar la Primăria Târgşoru Vechi, acolo unde zece persoane (dintr-un total de 53) au fost confirmate cu noul coronavirus. Ca urmare a acestui lucru, activitatea a fost suspendată încă din data de 02.10.2020, când au apărut primele buletine cu rezultate pozitive la infecţia cu SARS-CoV-2, toate operaţiunile derulându-se doar online. Angajaţii infectaţi au fost izolaţi, iar contacţii direcţi au fost carantinaţi. Între timp, a fost realizată şi dezinfecţia întregii instituţii” informează, vineri, Prefectura judeţului Prahova.

La nivel judeţean numărul de noi infectări cu noul coronavirus se menţine ridicat, cea mai recentă raportare pentru 24 de ore, făcută vineri după amiază, indicând 108 noi cazuri de COVID-19.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 6619 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 228 au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova. 

La nivel judeţean sunt active 775 de cazuri de COVID-19, cele mai multe dintre acestea, respectiv 273, fiind bolnavi din municipiul Ploieşti. În spitalele din judeţ nu mai este niciun loc liber la terapie intensivă pentru bolnavii cu COVID-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.