Salvamontiştii din Sinaia caută, duminică, un turist care s-a rătăcit pe un traseu din Munţii Bucegi şi care a cerut sprijinul salvatorilor. Ei fac apel la bărbat ca, dacă a ajuns acasă să ia contactul cu Salvamont, pentru ca acţiunea de căutare să înceteze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Turistul a sunat sâmbătă seară, după ora 21:20, anunţând că s-a rătăcit pe traseul Piatra Arsă-Poiana Stânii - un traseu de dificultate medie, conform salvatorilor - şi că nu mai ştie cum să coboare de pe munte, a declarat şeful Salvamont Sinaia, Nae Cojanu. Ulterior, salvatorii nu au mai putut să ia legătura cu el telefonic.
 
"A  spus că este într-o zonă cu ziduri din beton şi apă multă, am căutat azi noapte toate zonele şi nu l-am găsit. În această dimineaţă am reluat căutările", a declarat şeful Salvamont Sinaia.
 
Conform acestuia, turistul se numeşte Daniel Zarioiu şi are 36 de ani.
 
În contextul în care anterior s-au mai desfăşurat misiuni de căutare a unor turişti care au coborât de pe munte înainte de a ajunge salvamontiştii la ei, salvatorii fac apel la bărbat să îi contacteze în situaţia în care a reuşit să coboare.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.