Salvamontiştii din judeţul Neamţ intervin, sâmbătă după amiază, pentru recuperarea unei tinere de 17 ani care s-a accidentat pe un traseu stâncos din Masivul Ceahlău. Primele date arată că adolescenta a suferit un traumatism la un picior şi nu se mai poate deplasa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intervenţia salvatorilor montani are loc în partea superioară a Masivului Ceahlău, zona Şaua la Morminte, pe un traseu accidentat şi stâncos.

Şeful Salvamont Neamţ, Raul Papalicef a declarat pentru News.ro că salvamontiştii de la baza din Durău intervin cu un UTV pentru preluarea unei tinere de 17 ani din judeţul Neamţ care s-a accidentat şi a suferit o leziune la unul dintre membrele inferioare.

Salvatorii urcă până la cota 1200, de unde o vor prelua pe fată. La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea este în derulare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.