Primarul oraşului Ploieştiului reclamă „abateri” în activitatea Poliţiei Locale, după mai multe acte de vandalism comise în oraş în ultimele zile, acuzând instituţia de lipsă de reacţie şi anunţă că a cerut note explicative şefilor din Poliţia Locală şi că va sesiza Comisia de disciplină cu privire la activitatea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În urma actelor de vandalism din oraş, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici,  afirmă că a constatat „o serie de abateri” în activitatea Poliţiei Locale şi, în acest context, a convocat, în regim de urgenţă, conducerea Serviciului Ordine Publică, din instituţie. În plus, edilul anunţă că va sesiza Comisia de disciplină în urma acestei situaţii.
"Această atitudine şi lipsă de reacţie la actele de vandalism, şi din partea poliţiştilor locali, aduce prejudicii patrimoniului municipiului şi siguranţei ploieştenilor. De aceea, le-am cerut note explicative atât şefului Serviciului Ordine Publică, cât şi celor patru şefi de birou şi voi sesiza Comisia de disciplină, pentru a restabili ordinea şi disciplina în desfăşurarea activităţilor Poliţiei Locale Ploieşti", a declarat Andrei Volosevici, conform unui comunicat dat publicităţii luni de Primăria Ploieşti.
Primăria municipiului Ploieşti a anunţat că în noaptea de vineri spre sâmbătă au avut loc acţiuni organizate şi concertate de vandalism, constând în distrugeri ale coşurilor de gunoi, amplasate pe domeniul public, precum şi ale obiectelor de mobilier stradal. Primăria a solicitat suportul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova şi cel al Poliţiei municipiului Ploieşti, astfel încât, printr-un efort comun, acest fenomen să fie stopat în perioada Sărbătorilor Pascale.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.