Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, într-un accident produs pe DN 13, în judeţul Braşov unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri şi este estimată reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc la kilometrul 48+300 de metri al DN 13, iar primele date de la faţa locului arată că trei persoane au fost rănite. Ele sunt conştiente, iar la ora transmiterii acestei ştiri primesc îngrijiri medicale la locul producerii evenimentului.
 
„La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere care efectuează cercetări pentru clarificarea condiţiilor şi circumstanţelor în care s-a produs accidentul”, transmite Poliţia judeţeană Braşov.
 
Poliţiştii fac apel la şoferii care tranzitează zona unde a avut loc accidentul să se deplaseze cu prudenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.