Un accident spectaculos a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe o stradă din municipiul Alba Iulia, unde o autospecială a operatorului de salubritate RER Vest a lovit mai multe autoturisme parcate, după care a rupt un copac. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale, afirmă oficialii Poliţiei judeţene Alba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imaginile publicate de ziarulunirea.ro se vede cum autogunoiera porneşte de pe loc, de pe o stradă secundară, virează la dreapta pe drumul principal, loveşte un autoturism parcat, apoi pe un al doilea pe care îl proiectează în alte trei autoturisme parcate. Ulterior, autospeciala folosită pentru servicii de colectare a deşeurilor se îndreaptă către partea dreaptă a carosabilului, rupând un copac. 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Aba au declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia. Maşina aparţine companiei de salubritate RER Vest, care are contract pentru servicii de ridicare a gunoiului cu autorităţile din municipiu, iar la volanul autovehiculului se afla un bărbat de 56 de ani din Teiuş. 
În urma accidentului nu au rezultat victime, evenimentul fiind considerat tamponare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.