Un bărbat a fost grav rănit, sâmbătă după-amiază, după ce autoturismul în care se afla s-a izbit violent de o autoutilitară, pe drumul naţional 17C, în judeţul Bistriţa Năsăud. Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost dus de urgenţă la spital. Poliţiştii nu l-au putut testa pentru a afla dacă înainte de a urca la volan consumase alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe drumul naţional 17C, între localităţile Fiad şi Romuli din judeţul Bistriţa Năsăud. 
„Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Borşa, judeţul Maramureş, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de către un bărbat de 34 de ani din Romuli. În urma evenimentului rutier, bărbatul din Borşa a fost rănit, necesitând acordarea de îngriji medicale de specialitate”, transmite Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud. 
Şoferul a fost grav rănit, din cauza stării de sănătate el neputând fi testat cu aparatul etilotest. Poliţiştii au dispus recoltarea de mostre biologice pentru a se stabili dacă bărbatul consumase alcool înainte de a urca la volan. Şoferul autoutilitarei a scăpat fără leziuni. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
„Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează poliţiştii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.