Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, pe DN1, pe centura ocolitoare a staţiunii Sinaia, unde un motociclist a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în coloană, iar în urma impactului motociclistul a fost dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, accidentul a avut loc la kilometrul 124 + 450 de metri al DN 1, pe sensul Ploieşti către Braşov. Primele date de la faţa locului arată că un motociclist a lovit un autoturism care circula pe sensul spre Braşov şi se afla în coloana de maşini. În urma impactului motociclistul, în vârstă de 34 de ani, a fost transportat la spital
 
Traficul rutier pe centura oraşului Sinaia se desfăşoară normal, la ora transmiterii acestei ştiri.
 
Un alt accident rutier în care a fost implicată o motocicletă a avut loc duminică, î judeţul Prahova, în localitatea Măgureni, pe drumul judeţean 101B.
 
„O femeie de 41 de ani, în timp ce conducea o motocicletă a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil. Pe motocicletă se mai afla o pasageră de 37 de ani. Ambele femei au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Poliţia Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.