Un accident a avut loc, sâmbătă după-amiază, la Raliul Clujului, unde una dintre maşinile participante la concurs a căzut aproximativ cinci metri într-o râpă. Pilotul şi copilotul au ieşit singuri din autovehicul şi sunt conştienţi şi cooperanţi, fiind transportaţi la spital, informează ISU Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în timpul cursei care se desfăşoară în apropiere de localitatea Dângău. La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare. 
 
„Forţele operative au găsit un autoturism căzut într-o râpă de aproximativ cinci metri, însă din fericire pilotul şi copilotul nu au fost încarceraţi. Totuşi, pentru a nu agrava posibilele leziuni, copilotul a fost ridicat din râpă de către pompieri folosind targa cu lopeţi. Ambii sunt transportaţi în aceste momente la spital pentru investigaţii suplimentare, fiind conştienţi şi cooperanţi”, potrivit ISU Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.