Un accident de muncă a avut loc, joi, la Fabrica de Armament de la Cugir, unde o femeie a fost rănită în zona capului după ce şi-a prins părul într-o freză. Este al doilea accident de muncă produs, săptămâna aceasta, în judeţul Alba. Luni, un astfel de eveniment a avut la Uzina Mecanică Cugir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul de la Fabrica de Armament s-a produs joi dimineaţă. 
„La data de 24 august 2023, în jurul orei 08.30, poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi de către un bărbat, de 57 de ani, cu privire la faptul că, la o fabrică, s-a produs un posibil accident de muncă.  În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, o femeie, de 27 de ani, din Cugir, în timp ce executa activităţi specifice de frezare, în fabrică, ar fi fost rănită în zona capului”, informează Poliţia judeţeană Alba.
Femeia , care şi-a prins părul într-un utilaj, a fost transportată la spital.  În urma evenimentului, poliţiştii au deschis dosar penal privind comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Este al doilea accident de muncă produs săptămâna aceasta la Cugir. Luni, un muncitor de la Uzina Mecanică din localitate a suferit arsuri de gradele unu şi doi pe braţe, picioare şi abdomen în urma unui accident de muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.