Conducerea Academiei de Poliţie a transmis, sâmbătă, că, după instituirea serviciului medical permanent în unitate, nu s-a mai semnalat nicio altă solicitare de asistenţă medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri în rândul studenţilor. De asemenea, instituţia a transmis că firma care a realizat lcurprile a remediat defecţiunea care a dus la inundarea unui dormitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a instituirii serviciului medical de permanenţă, monitorizarea stării de sănătate a studenţilor a fost efectuată printr-o conduită proactivă, de către medicii aflaţi noaptea trecută în serviciul de tură. Comisia de medici din cadrul Direcţiei Medicale a M.A.I., continuă verificările începute pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la această situaţie regretabilă. De menţionat este faptul că nu s-a mai semnalat nicio altă solicitare de asistenţă medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri în rândul studenţilor”, au transmis, sâmbătă, oficialii Academiei de Poliţie.

Aceştia anunţă că în continuare se monitorizează îndeaproape respectarea tuturor normelor de depozitare, de manipulare, de preparare şi servire a alimentelor precum şi calitatea şi conformitatea produselor alimentare servite.

”Cu privire la defecţiunea care a determinat inundarea, în noaptea dinspre 17 spre 18 noiembrie a unei zone dintr-un cămin studenţesc, informăm că aceasta s-a produs din culpa exclusivă a constructorului care, sesizat fiind, a intervenit de urgenţă şi a efectuat reparaţiile cu suportarea integrală a costurilor”, a mai transmis sursa citată.

Sindicaliştii Europol au reclamat inundarea unui dormitor al studenţilor de la Academia de Poliţie, publicând imagini.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.