A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara va avea loc între 14 şi 17 mai, iar persoanele care se prezintă pentru prima doză de vaccin vor primi ser de la Johnson&Johnson. Totodată, li se va administra doza de rapel persoanelor vaccinate cu Pfizer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Maratonul care a dat tonul - 14-17 Mai 2021, Timişoara, CRAFT, Bv Eroilor de la Tisa 22. A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara, proiect care a dat tonul unor acţiuni similare la nivel naţional, vine, pe lângă rapelul asigurat celor vaccinaţi cu prima doză de Pfizer, cu două noutăţi: Vaccinare cu Johnson&Johnson pentru cei nevaccinati încă, vaccin ce necesită o singură doză (fiind singurul vaccin care  asigură sinteza optimă de vaccin după o doză!); Un screening al stării de sănătate a populaţiei - în premieră naţională în cadrul unui Maraton al vaccinării - prin efectuarea de teste de depistare a unor patologii cronice la persoanele cu factori de risc - vom reveni cu detalii. Mulţumiri speciale Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură(CCIAT), pentru oferirea gratuită a excelentei locaţii de desfăşurare a Maratonului: CRAFT, Bv Eroilor de la Tisa”, a scris pe Facebook medicul Dorel Săndesc, vicepreşedinte al Societăţii Române de ATI şi iniţiatorul primului Maraton al Vaccinării.
 
În cadrul evenimentului, sunt disponibile 2.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson.
 
La Timişoara, în cadrul primei ediţii a Maratonului al Vaccinării, care a avut loc în luna aprilie, fiind primul de acest fel din ţară, s-au vaccinat 6.722 de oameni. Aceştia vor primi rapelul în cea de-a doua ediţie, în perioada 14 - 17 mai.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.