Salvamontişii au primit în ultimele 24 de ore 99 de apeluri prin care li se solicita intervenţia de urgenţă, 34 de persoane rănite fiind transferate la ambulanţe, pentru a fi duse la spital. O persoană a decedat. Cele mai multe apeluri au fost pentru Salvamontl Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, s-au primit 99 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Cele mai multe, 10 apeluri, au fost pentru Salvamont Municipiul Braşov, 9 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 7 apeluri pentru Salvamont Prahova,  7 apeluri pentru Salvamont Predeal,  7 apeluri pentru Salvamont Sibiu,  7 apeluri pentru Salvamont Harghita, 6 apeluri pentru Salvamont Maramureş.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 94 persoane, dintre acestea 38 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. O persoană decedată a fost preluată de IML.

Una dintre acţiuni, a salvamontistilor din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj a fost transportul unei persoane accidentate grav şi care prezenta un traumatism cranian major şi cu pierderea stării de conştientă mai multe minute.
Pacientului i-a fost acordat primul ajutor medical, a fost stabilizat, fiind ransportat către spital cu o ambulanţă Salvamont.
Acesta a fost al treilea astfel de caz cu care s-au confruntat sâmbătă salvamontiştii gorjeni.
O altă acţiune, a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont Vâlcea şi Salvamont Brezoi, s-a desfăşurat în masivul Cozia, pentru recuperarea mai multor persoane aflate blocate cu trei autoturisme pe un drum închis circulaţiei publice în acest sezon .
S-au mai primit 25 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.