Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, meircuri, că s-a făcut plata integrală a orelor remediale în patru judeţe, în alte zece fiind făcute plăţi parţiale. ”Procesul de verificare este extrem de lent a documentelor de raportare ”, a afirmat Cîmpeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Au fost făcute plăţi integrale către patru judeţe, parţiale către alte 10 judeţe. Procesul de verificare este extrem de lent a documentelor de raportare”, a declarat, meircuri, Sorin Cîmpeanu, referindu-se la plata orelor remediale.

Cîmpeanu a precizat că mii de documente, din mai multe baze de raportare sunt verificate de doar 14 angajaţi care au şi alte atribuţii.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Este datoria Ministerului Educaţiei să găsească soluţii pentru a angaja personal, astfel încât să se fluidizeze acest proces de verificare aabsolut necesar (...) Inadvertenţele sunt de ordinul sutelor de mii”, a mai precizat Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, luni, că încep plăţile pentru orele remediale in judeţele care au făcut corect raportarea, documentele putând fi verificate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.