Formaţia Liverpool, cu “11”-le cel mai tânăr din istoria sa într-o competiţie oficială, a fost eliminată, marţi, în deplasare, de echipa Aston Villa, scor 5-0, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Houritane ’14, Boyes ’17 (autogol), Kodja ’37, ’45 şi Wesley ’90.

Pentru Liverpool au jucat fotbaliştii tineri ai clubului – media de vârstă 19 ani şi 182 de zile, vedetele sale fiind plecate în Qatar pentru a juca miercuri în semifinalele Cupei Mondiale a Cluburilor. Anterior, echipa cu cea mai mică medie de vârstă din istoria clubului Liverpool folosită la un joc oficial a jucat într-un meci de Cupa Angliei, în 2017, cu Plymouth. Atunci, media a fost de 21 de ani şi 296 de zile.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Marţi, cei mai în vârstă fotbalişti ai Liverpool au fost Pedro Chirivella şi Isaac Christie-Davies, care au 22 de ani. În atac s-au aflat Harvey Elliott (16 ani), Tom Hill (17 ani) şi Luis Longstaff (18 ani).

La meciul din Cupa Ligii, pe banca tehnică a echipei Liverpool s-a aflat Neil Critchley, tehnicianul formaţiei under 23.

“Încercaţi să le spuneţi acestor jucători că a fost o seară proastă pentru ei. Sentimentul meu copleşitor este de mândrie imensă”, a declarat Critchley, potrivit bbc.com.

Este al doilea eşec din acest sezon pentru Liverpool, în toate competiţiile, după cel înregistrat în faţa echipei Napoli, la 17 septembrie, scor 0-2, în Liga Campionilor.

În Qatar, Liverpool joacă astăzi cu Monterrey, în semifinalele CM a Cluburilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.